Kampanjepris bilabonnement BMW i3 leasing 2.0

Kampanjepris på BMW i3

0

av Kim den 01.12.22

Sist oppdatert 25.01.23 17:12

Verdien av å ikke eie eller lease en stor bil hele året

Forbrukerrådet mener et bilabonnement kan være en god løsning for folk som ønsker et mer fleksibelt bilhold, enn det å eie og leasing innebærer. Bilabonnement er leasing 2.0. Forutsigbart, men fleksibelt

Noen av fordelene med bilabonnement:

  • Kort bindingstid og derfor langt mindre forpliktende enn privatleasing
  • Alt inkludert i månedsprisen: Service, hjulskift, slitasje og forsikringer
  • Slipper å betale forskudsleie som man risikerer å tape
  • Du kan bytte bil ofte og etter behov
  • Kan ha bil de månedene i året du trenger

Et levende ikon

BMW i3 følger ingen trender, den er et uttrykk for en bevisst livsstil. De er superpopulære og har blitt et designikon. Den har en markant utvendig utforming og en komfortorientert kupé. Designen er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. Dette er bilen for deg som vil vise at du bryr deg. Mange av materialene er laget av fornybare råstoffer, og BMW i3 produseres 100 prosent ved hjelp av strøm fra fornybare kilder. Bedre kjøreglede får du ikke.

Per Arne og Marita abonnerer på bmw i3 gjennom imove

Les mer om Per Arne og Maritas opplevelse med BMW i3 på bilabonnement her

Men ikke glem at dette er en fullverdig familiebil med god rekkevidde og som passer perfekt for den urbane familien; du får en liten og nett bil til bykjøring, men med plass til barneseter, og god nok rekkevidde til å besøke svigers “på landsbygda” (utenfor ring 3).

bmw i3 innvending bilde

Bagasjerommet på BMW i3 er større enn hva de fleste tror. Med god takhøyde og et bagasjerom på 260 liter gjør at man får plass til både barnevogn og andre ting.

BMW i3 på golfbanen forran en mann som svinger en golfkølle. Golfbaggen ligger i bagasjerommet på BMW i3´en.

BMW har laget tre utstyrsversjoner av BMW i3:

  • BMW i3 Charged (nødvendig utstyr)
  • BMW i3 Charged Plus (godt utstyrt)
  • BMW i3 Fully Charged (meget godt utstyrt)

Les mer om våre BMW på bilabonnement

Hva er rekkevidden på en BMW i3?

Teoretisk er elbilen oppgitt med 255-310 km rekkevidde (WLTP) i praksis vil dette avhenge av kjørestil, sesong og ting som AC og varmebruk. For å få maksimal rekkevidde på vinteren anbefaler vi en gjennomsnitt-temperatur i bilen på rundt 20 grader samt at man heller bruker setevarmer enn å skru opp temperaturen i bilen.

BMW i3 med 94 Ah batteripakke har en bruttokapasitet på 33 kWh og en estimert rekkevidde på 255 km etter målemetoden WLTP.

BMW i3 med 120 Ah har med en bruttokapasitet på 42,2 kWh, estimert rekkevidde på 310 km.

BMW i3 er kjent som en veldig effektiv bil med et lavt forbruk. I NAF sin test av rekkevidde hadde en BMW 120 Ah et forbruk på vinter 15,6 kWh/100km og 12,5 kWh/100km på sommeren. Oppgitt forbruk fra BMW er 15.5 kWh/100km.

Hvordan lader man en BMW i3?

Med bilen følger det med to ladekabler, en ladekabel som kan benyttes på ladestasjoner og en nødlader som kan benyttes i ordinær stikkontakt når man ikke har en ladestasjon tilgjengelig. Vi anbefaler at man kjøper en hjemmelader.

elbil

imove.no utvikler sin tjeneste - Mer fleksibilitet og ubegrensede muligheter

imove.no, en ledende aktør innen abonnements- og mobilitetstjenester, er glade for å kunngjøre en spennende endring i vår pakkeløsning som vil gi våre kunder et helt nytt nivå av fleksibilitet og tilpasning.

elbil
elbil

imove.no utvikler sin tjeneste - Mer fleksibilitet og ubegrensede muligheter

imove.no, en ledende aktør innen abonnements- og mobilitetstjenester, er glade for å kunngjøre en spennende endring i vår pakkeløsning som vil gi våre kunder et helt nytt nivå av fleksibilitet og tilpasning.

elbil

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.