1.mars flytter vi til nye lokaler i Oslo

1.mars flytter vi til nye lokaler i Oslo

0

av Gunnar Birkenfeldt den 28.02.23

Sist oppdatert 01.03.23 19:26

I dag 1.mars flytter vi fra Bogstadveien til Vollaveien 15 på Alnabru. Her vil vi sitte i samme bygg som Viking Kontroll, noe som blant annet gir oss bedre fasiliteter knyttet til parkering, klargjøring og vedlikehold av bilene. Samtidig ligger det fortsatt veldig sentralt for deg som Oslo-kunde.

- Dette betyr ikke bare at vi samler alle våre egne ansatte på ett sted, noe som gleder oss veldig til. Gjennom samlokalisering med fagmiljøet fra Viking får vi samtidig tilgang til noen av landets ledende kompetansemiljøer innenfor logistikk, taksering, assistanse og skadebehandling. Dette vil sikre kundene enda høyere kvalitet på imove tjenesten.

Bedre kapasitet og mer effektiv drift

- Vi håper og tror at våre kunder vil oppleve at flyttingen til Alnabru gjør tjenesten vår enda bedre. Den eneste praktiske endringen for kundene er at henting og levering av bil vil skje fra Viking Kontroll sine lokaler på Vollaveien 15, i stedet for parkeringshuset i Bogstadveien. På Alnabru vil vi få langt bedre kapasitet og vi får bedre forutsetninger for å levere en smidig og effektiv drift. Dette kommer både oss og kundene til gode! Vi kommer selvfølgelig fortsatt til å tilby hjemlevering!

- De fleste kundene vil nok i tillegg finne dette både bedre og enklere å finne. Dekkhotell og eksisterende servicepartnere ligger rett borti gaten, så dette ser vi veldig fram til, avslutter Oslo-sjef Vito Miracco.

📍Hva er den nye adressen?
Adressen er Vollaveien 15, 0668 Oslo. Her deler vi lokaler med Viking Kontroll. For kart og veibeskrivelse se Google Maps.

🚌 Hvordan reiser jeg dit med kollektivt?
Kollektivtilbudet til Alnabru er meget godt og det tar ca 15 minutter med 100-bussen fra Oslo Busstasjon. Den går hvert 10.minutt. Busstoppet ved Alna Senter ligger kun 2 minutters gange fra våre nye lokaler.

📆 Når er dere på plass?
Vi er fullt operative på Alnabru fra onsdag 1.mars 2023.

For praktiske spørsmål knyttet til flyttingen, ta gjerne kontakt på drift@imove.no eller chat.

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.