0

Full kaskoforsikring

Alt inkludert, til en fast månedspris

Dekkskift og dekkhotell er inkludert

BMW without the &#%!

10 dager med hyttebil inkludert, så du kan oppgradere til større bil når du skal på langtur.

Full kaskoforsikring inkludert. Alle med førerkort kan kjøre bilen, uten ekstra kostnad.

Alt inkludert, til en fast månedspris

Ingen bindningstid. Avslutt abonnementet når du vil.

Ingen kilometerbegrensning.

Dekkskift og dekkhotell er inkludert. Vi kommer hjem til deg og skifter.

Hva er imove?
Hva er imove?

Hva er imove?

imove blir ofte sammenlignet med Spotify for musikk eller Netflix for film. Vi tilbyr fleksibelt elbilabonnement og håndterer alt det praktiske for deg. Dermed slipper du å bekymre deg om alt fra dekkskift og service, til verditap og uforutsette reparasjonskostnader. Med bilabonnement har du alle kostnadene samlet på ett sted, til ett fast beløp.

Om behovet ditt endres, kan du når som helst bytte til en annen bil, pause eller avslutte abonnementet ditt i perioden bilbehovet er annerledes. Når du ikke trenger bil, vil sykle eller reise kollektivt, kan du pause eller ganske enkelt avslutte abonnementet.

For oss er det viktig med et grønt fotavtrykk. imove tilbyr derfor bare 100% miljøvennlige elbiler. Og vi er helt merkeuavhengig. Alt fra urbane bybiler til store elektriske SUVer. Full fleksibilitet uten kompromiss!

Med andre ord: Et bilabonnement fra imove er den enkleste måten å ha bil på.

Full fleksibilitet hele året

Bilabonnementet gir deg samme friheten som å eie bil, men med full fleksibilitet til å bytte, pause eller avslutte når som helst.

Vi er opptatt av å tilby rett bil til rett tid. Verden rundt oss og behovene våre endres raskt, bilen man trenger i dag er ikke nødvendigvis bilen man trenger om 3, 6 eller 12 mnd.

Vi håndterer alt det praktiske for deg, og du slipper verditapet og overraskende utgifter!

Bilabonnementet gir deg samme friheten som å eie bil, men full fleksibilitet til å bytte, pause eller avslutte når som helst. Vi håndterer alt det praktiske for deg, og du slipper verditapet og overraskende utgifter! Vi er opptatt av å tilby rett bil til rett tid. Verden rundt oss og behovene våre endres raskt, bilen man trenger i dag er ikke nødvendigvis bilen man trenger om 3, 6 eller 12 mnd. Derfor ønsker vi å gjøre bytte av bil til en positiv opplevelse!

Hva er inkludert?