imove.no utvikler sin tjeneste - Mer fleksibilitet og ubegrensede muligheter

imove.no utvikler sin tjeneste - Mer fleksibilitet og ubegrensede muligheter

0

av imove den 13.09.23

imove.no, en ledende aktør innen abonnements- og mobilitetstjenester, er glade for å kunngjøre en spennende endring i vår pakkeløsning som vil gi våre kunder et helt nytt nivå av fleksibilitet og tilpasning. Vi tror at disse endringene vil gjøre det enda enklere for våre brukere å tilpasse sin opplevelse etter deres behov og ønsker.

Mer fleksibelt enn noensinne

Tidligere tilbød imove.no tjenesten med et standardabonnement på 30 dager med fri kilometer. Men nå tar vi et skritt fremover - en fleksibel og tilpasningsbar modell som gir deg mer kontroll over din mobilitet.

Her er noen av de spennende endringene:
Bindingsperiode som passer deg:

  • Nå kan du velge mellom 1, 6 eller 12 måneders bindingsperiode, noe som gjør det mulig å tilpasse abonnementet ditt etter din livsstil, men også muligheten til å påvirke prisen din.
  • Antall kilometer du trenger:
    Velg mellom 1000, 1500, 2500, 5000 eller bare "UBEGRENSEDE KILOMETER" hvis du vil ha ubegrenset mobilitet. Prisen din vil tilpasses basert på ditt valg.
  • Månedlig tilpasning:
    Endre oppsettet ditt hver måned hvis du vil. Livet ditt og behovene dine kan endre seg, og nå følger ditt imove-abonnement med.
  • Egenandelsredusering:
    Vi tilbyr nå også muligheten til å redusere egenandelen din for å minimere din økonomiske risiko ved skade på bilen i løpet av abonnementsperioden.


Disse endringene i vår pakkeløsning gir deg friheten til å tilpasse din imove-opplevelse på en måte som passer deg best.

"Vi lytter til våre kunders behov og streber alltid etter å forbedre vår tjeneste," sier Magnus Engervall, sjef for Imove Norge "Med disse endringene gir vi våre brukere mer fleksibilitet, kontroll og verdi. Alle våre brukere har ulike mobilitetsbehov, noe som imove.no-tjenesten nå gjenspeiler bedre."
For mer informasjon om de nye endringene og hvordan du kan dra nytte av dem, besøk www.imove.no

Om imove.no
imove.no er en av Nordens ledende aktører innen mobilitetstjenester som streber etter å gjøre det enklere og mer kostnadseffektivt for mennesker å kjøre elbil. Med kontinuerlig fokus på enkelhet og kundetilfredshet har imove.no etablert seg som et alternativ til tradisjonell leasing, både for privatpersoner og bedrifter.

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.