Gateway drug til transportmiksen | imove

Gateway drug til transportmiksen

0

av Kim den 13.09.22

Sist oppdatert 14.09.22 06:14

Kristian er fornøyd imove-kunde: – Det er galaktisk service

  • Jeg har imidlertid opplevd at det er veldig lurt å prøve ting. Du lærer ikke å svømme ved hjelp av en PFD. Derfor bestemte jeg meg for å prøve bilabonnement, selv om min første reaksjon var å være skeptisk, sier Amlie.
  • Jeg er gift og har en gutt på sju år og en datter på 24, så vi har jo mobilitetsbehov. Jeg nektet først å kjøpe vanlig bil, men i 2006 kjøpte jeg meg en liten elbil. Fra 2016 prøvde vi å leve uten bil, og brukte da bare sykkel og Bildeleringen i Bergen, fortsetter han.

Da de fant imove bestemte de seg for å prøve. De to siste årene har de abonnert på elbil fra imove i vintermånedene.

  • Det gjorde at jeg kunne frakte sønnen vår til skolen om vinteren, så sa vi bare opp abonnementet og brukte sykkel om sommeren.

Han skryter av fleksibiliteten og servicen imove gir.

  • Skjer det for eksempel noe i familien, som at våre foreldre har mer behov for mer oppfølging kan vi nærmest bare knipse, så får vi ny bil og kjempeservice hos imove. Det er ikke uten grunn at de har så god rating på Trustpilot. Den gode servicen har jeg selv opplevd, sier han.
  • Vi hadde imove hos oss for å bytte dekke en gang. Da hadde vi heldigvis besøk, så middagsgjestene kunne se hva som foregikk ute på tunet. Det var en god følelse at vi kunne stå inne og lage mat og sosialisere, mens imove byttet dekk for oss. Vi hadde også en skade på bilen etter å ha vært uheldige og truffet en mur. Da kom de bare og hentet bilen, mens vi fikk en ny. Alt vi trengte å gjøre var å betale 4000 i egenandel. Det er galaktisk service, man trenger ikke å tenke på noen ting, sier han fornøyd.
imove dekkskift hjemme

imove dekkskift hjemme

For øyeblikket har ikke familien bil i det hele tatt, siden de foretrekker sykkelen om sommeren. Amlie har nylig kjøpt en splitter ny transportssykkel, med plass til to barn og bagasje. Når behovet for bil melder seg igjen, får de enkelt en ny.

  • Du kan bare si at du vil ha en bil, så avtaler man enkelt hvor og når man skal få bilen. Viser det seg at man egentlig trenger en annen bil, bytter man bare. Vi begynte med en Skoda, men byttet over til en BMW i3 som passet behovene våre bedre.
  • Vi er så glade for at imove finnes, slik at vi når som helst kan skaffe oss bil, men være uten bil så lenge som mulig. Vi sparer jo den månedskostnaden ved å eie bil hver eneste måned vi ikke har bil, men med en gang vi skal ha bil, så vipps får vi den tilgangen. Så avslutter vi akkurat når vi vil.
bmw i3 sommer

BMW i3

Etter å ha prøvd imove selv, sier han nå at han vil anbefale det til andre. Målet er å få flere til å velge alternativer til tradisjonell transport. De aller fleste kjører nemlig fremdeles til jobb alene.

  • Det er 280.000 mennesker i Bergen, og bare 400 biler i Bildeleringen. Det vokser kanskje 20 prosent i året, men imove vokser 20 prosent i månedene. Alle bilkjøp som hindres er en velsignelse og en gave, så jeg kaller imove en gateway drug til transportmiksen. Det åpner øynene til folk, slik at de holder ut litt ekstra før de kjøper bil.
  • Jeg heier veldig på imove. Jeg tror det er en utradisjonell, positiv aktør, som både senker kostnadene for folk til mobilitet, og gjør det enklere for folk som trenger en bil og skaffe seg elbil. De bidrar med at folk får øynene opp for andre muligheter også, at man kanskje kjøper kollektivkort eller sykler deler av året, eller prøver noe helt nytt som samkjøring.

Relaterte artikler

Hva er imove?

● Kåret av Forbrukerrådet og VG til det mest forbrukervennlige bilabonnementet
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert.
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Skoda Enyaq imove bilabonnement