Fordelene med å abonnere på bli istedenfor leasing eller kjøp av bil | bilabonnement imove

Fordelene med å abonnere på bli istedenfor leasing eller kjøp av bil | bilabonnement imove

0

18.01.22

Fri kilometer

For det første er vi eneste bilabonnements-tjeneste som tilbyr fri kilometer. Det innebærer at der hvor andre leverandører vil legge på ekstra kostnad per overkjørte kilometer – og slik medføre en høyere totalsummen senere – har ikke dette noe betydning hos oss: månedssummen forblir den samme. Vi tror at folk kjører bil basert på et behov. Veldig få kjører bil, bare for å kjøre bil.

Aftenposten publiserte nylig en artikkel om bilabonnement, hvor de presenterte en sammenlikning av et utvalg abonnementstjenester.

Hyttebil

Vi er opptatt av et bærekraftig bilhold, og nettopp derfor mener vi at det er best at du har den bilen som passer for deg i 99% av tilfellene. Den siste 1 % dekker hyttebilen.

Vi utfordrer tradisjonelt bilsalg på at du nå skal velge bilen som passer deg best mesteparten av tiden, samtidig som du skal slippe å betale for det du bare bruker en gang i blant, eller sjelden trenger. De aller fleste er vant med å kjøpe en bil som dekker ytterpunktene av behovene, og derfor kjører også mange rundt med SUV i byene, selv om de kjøpte bilen kun for de få helgeturene til fjells.

Hvis du er av de som kjører en liten bybil fordi ditt daglige behov er å ha en smidig bil som er enkel å navigere i bybildet, kan det hende du trenger en annen bil når du skal på hytta, eller ukene da det er din tur til å kjøre fotballaget til datteren din på trening.

Hyttebilen er en større, litt mer robust bil med bedre plass og firehjulstrekk, så du kan ha den bilen som passer deg best i dag, og bare bytte når behovet endres. Tilgang til hyttebil er inkludert i abonnementet. Har du behov utover det som er inkludert, kan det kjøpes til for en lav tilleggskostnad.

Ingen bindingstid

Nå er det heller ikke å stikke under en stol at verden rundt oss er i hyppigere og større endring enn noensinne, og det gjelder også den enkelte person: bo-, jobb-, og familiesituasjon kan endre seg raskt, og på den måten også bilbehovet. Derfor har vi ingen bindingstid, slik at du kan avslutte når du vil uten at det koster deg noe; slik slipper du å sitte med en bil i to, tre måneder, og med løpende kostnader, som du ikke trenger. Hos oss betaler du 1 mnd forskudd, men du har ingen bindingstid. Du kan stoppe abonnementet etter 1 mnd.

Alt av service og vedlikehold håndteres

Vi samarbeider med faste leverandører som reiser ut til abonnentene våre og skifter til sommer- eller vinterdekk der kunden er, og med verksteder som tar seg av service og vedlikehold; enten i verkstedet, eller hvor enn kunden måtte befinne seg.

Våre urban ninjas sørger for at abonnentene våre alltid får svar på henvendelsene sine raskt, og er bindeleddet mellom kunden og disse ulike aktørene. Dermed: Når det er tid for å skifte dekk, tar man kontakt med ninja Isak, Nikolai, Marius, Robin eller Elise, og så fikser de biffen for deg.

Forsikring

Vi holder oss tro mot verdiene våre også her; det skal være enkelt, transparent og fleksibelt, og vi kan skryte av markedets beste forsikring: med full kasko, og 4000 egenandel, som er det laveste i markedet (se tabellen over). Vi har heller ikke fordyrende ekstrapakker for de som kjører mer enn 1000 km per mnd, er under 23 år, eller vil øvelseskjøre.

Vi har dessuten en tilbakeleveringsforsikring som sørger for at småskader og annet rusk ikke skal medføre overraskende kostnader når du leverer tilbake bilen din. Uansett hvor mange ganger du har vært uheldig, uløser det bare én egenandel. Og egenandelen er den samme som for kasko. Enkelt og greit.

Vårt unike økosystem

Når du bestiller bil hos oss får du en telefonsamtale med en av våre ninjaer som gir deg all informasjon du trenger for å ta i bruk din nye elbil. Du får tak i en ninja til enhver tid og kan stole på at de hjelper deg med hva enn det måtte være. Vår chat er bemannet hele den tiden av døgnet vi ikke sover, du får alltid snakket med et menneske, ikke en robot.

Vi hjelper også abonnentene våre med å sette opp ladeboks, ferdig montert via våre partnere, vi har dessuten også et nært samarbeid med digitale bilformidlere som hjelper oss å hjelpe deg med å bli kvitt den bilen du har i dag.

Og om ikke det var nok så skifter vi gjerne dekk på din bil nr. 2: vi henter dekkene mens vi skifter på din imove bil.

I det store og det hele: i dette samarbeidet finner vi ut av alt – sammen!

Bonus: Et slag for miljøet

Som hyttebil-tilbudet gir uttrykk for, er et av imoves mål å minimere antall biler på veiene; - trenger så mange husholdninger to biler, eller hadde de klart seg med hyttebil i ny og ne? 

I tillegg er det et viktig poeng for oss at vi er, og skal være markedets eneste bilabonnement-tjeneste med en ren elbil-flåte, i håp om å gjøre byene våre litt grønnere.

Hva er imove?

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

urban skoda citigo par går forbi

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.