Oversikt over elbiler fra BMW | bilabonnement imove

Vurderer du en elektrisk BMW? Se modelloversikten

0

av Kim den 18.01.22

Sist oppdatert 02.12.22 09:27

dame forran BMW i3 Fyri Resort


BMW i3

BMW i3 følger ingen trender, den er et uttrykk for en bevisst livsstil. De er superpopulære og har blitt et designikon. Den har en markant utvendig utforming og en komfortorientert kupé. Designen er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. Dette er bilen for deg som vil vise at du bryr deg. Mange av materialene er laget av fornybare råstoffer, og BMW i3 produseres 100 prosent ved hjelp av strøm fra fornybare kilder. Bedre kjøreglede får du ikke.

Men ikke glem at dette er en fullverdig familiebil med god rekkevidde og som passer perfekt for den urbane familien; du får en liten og nett bil til bykjøring, men med plass til barneseter, og god nok rekkevidde til å besøke svigers “på landsbygda” (utenfor ring 3).

Hos imove kan du abonnere på 3 forskjellige utstyrsnivå:

  • BMW i3 Charged (nødvendig utstyr)
  • BMW i3 Charged Plus (godt utstyrt)
  • BMW i3 Fully Charged (meget godt utstyrt)

Vi tilbyr de i kombinasjon med 2 forskjellige størrelser på batteriet:

BMW i3 med 94 Ah batteripakke har en bruttokapasitet på 33 kWh og en estimert rekkevidde på 255 km etter målemetoden WLTP.

BMW i3 med 120 Ah har med en bruttokapasitet på 42,2 kWh, estimert rekkevidde på 310 km.

BMW i3 er kjent som en veldig effektiv bil med et lavt forbruk. I NAF sin test av rekkevidde hadde en BMW 120 Ah et forbruk på vinter 15,6 kWh/100km og 12,5 kWh/100km på sommeren. Oppgitt forbruk fra BMW er 15.5 kWh/100km.

BMW i3 var den første av modellene fra BMW som ble tilbudt på bilabonnement gjennom imove.

BMW ix3 Fjell snø vinter tur


BMW iX3

BMW iX3 var den første elektriske SUV, eller SAV som BMW kaller det. Den er bygget på samme plattform som BMW sin X3 og X3 hybrid. BMW mente denne ville være en fin overgang for de som var nye til elbil, men godt vant med BMW. BMW iX3 er perfekt for de som ønsker seg en elektrisk bil som ikke ser ut som et romskip. Den er en fullblods BMW som tilfeldigvis også er elektrisk.

Med sin bagasjeplass på 510 liter og innfellbart tilhengerfeste for opp til 750 kg, er BMW iX3 en romslig bil for hele familien. Samtidig er det et bærekraftig og godt valg for fremtiden

BMW iX3 deltok i NAF sin rekkeviddetest på sommer med et ekstremt lavt forbruk 13,3 kWh/100km. Det viser bare hvor effektiv en elbil kan bli når man dropper tungt utstyr som firehjulstrekk. BMW selv oppgir en rekkevidde på opptil 460 km (WLTP) og et strømforbruk på 18,5 kWt/100km

Hos imove kan du abonnere på 2 forskjellige utstyrsnivå:

handle kjøpe BMW ix3


BMW iX40


Konseptbilen BMW Vision iNEXT er blitt til BMW iX - det neste teknologiske flaggskipet fra BMW.

BMW iX er på størrelse med BMW X5, men med hjuldimensjonene til BMW X7. Den ekstra akselavstanden vil gi kupéen en romsligere og mer luksuriøs følelse. Spesielt viktig for det norske markedet er at BMW iX vil ha firehjulstrekk, og fullverdig hengerfeste - samt mulighet for takstativ

Hos imove kan du abonnere på BMW iX40 Charged Plus

MINI cooper SE elektrisk mini sommer svart

MINI Cooper SE

Ikke alle er klar over det, men MINI er også en BMW.

MINI Cooper SE fører sammen alt du elsker ved MINI: ikonisk design, kjøreglede og ekte gokart-følelse. Som alle andre 3-dørs MINI har den nærmest et hjul i hvert hjørne. Det gir den skarpe styringen og direkte godfølelsen man ønsker av en kjøreglad bil. Så hvem passer en elektrisk Mini for? Det åpenbare er at dette er en bil for de som ønsker å skille seg ut ved å velge premiumalternativet i denne klassen. MINI er særegen, og har sin egen identitet.

Les mer om MINI på bilabonnement


Hos imove kan du abonnere på en hel rekke forskjellige helelektriske modeller fra BMW konsernet.

Fant du en du kunne tenke deg å ha i garasjen?

Hvis du ser etter et alternativ til lån eller leasing av BMW, så er du kommet til riktig sted!

Hva er imove?

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Mann i BMW ix3 med Apple Carplay i bruk

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.