Skoda Citigo-e iV – den perfekte bil nummer to

Skoda Citigo-e iV – den perfekte bil nummer to

0

18.01.22

Har dere kjent på behovet for en ekstra bil i husholdningen? Skal barna kanskje kjøres til to fritidsaktiviteter samtidig? Da er Skoda Citigo-e iV det perfekte valget!

Den kompakte størrelsen på Citigo-e iV gjør den til en optimal ekstrabil for familien. Abonnerer dere på den gjennom imove trenger dere heller ikke bekymre dere for å skulle selge bilen dersom dere skulle finne ut at det holdt med én bil likevel.

Perfekt til bykjøring

Skoda Citigo-e iV kombinerer gode kjøreegenskaper og solid rekkevidde med et design som gjør at bilen føles mye større på innsiden enn utsiden. Den er derfor en drøm for alle som trenger en kompakt, smidig, miljøvennlig og kostnadseffektiv bil, som er ideell for bykjøring. Den kompakte størrelsen gjør også bilen lett å parkere.

– Et bilabonnement på Škoda Citigo-e IV gir deg en smidig og grønn bybil i hverdagen, og tilgang på hyttebil de gangene du trenger noe større, sier med-grunnlegger og daglig leder i Imove, Hans Kristian Aas.

– I tillegg til de mange unge i byen som kun trenger en kompakt bil til daglig bruk, opplever vi også at mange familier ser på dette som en perfekt bil nummer to, sier han.

Gir deg muligheten til å teste

Er dere fremdeles usikre på om dere trenger en bil nummer to? Prøv da vel! Hos imove er det ingen bindingstid, og du kan når som helst sette abonnementet på pause, eller til og med avslutte det.

Dere står også helt fritt til å bytte til en større bil dersom Citigo skulle bli for smått. Da kommer en av imoves urbane ninjaer dit du vil, enten det er hjemme eller på arbeidsplassen, og leverer den nye bilen og tar med seg den gamle. Du trenger altså ikke å gjøre noen ting.

Like enkelt er det hvis bilen må på service, eller du trenger å skifte dekk. Alt det kjedelige med å ha bil gjør imove for deg. Med unntak av å finne parkering da – det må du dessverre fremdeles gjøre selv.

God rekkevidde og bagasjeplass

Skoda Citigo-e iV er kjent for sin enkle manøvrering og er derfor perfekt for kjøring i trange bygater. Med en rekkevidde på opptil 260 kilometer kommer du deg enkelt dit du skal, enten det er til og fra jobb, trening eller shopping.

Trenger du ekstra bagasjeplass kan du felle ned baksetene, slik at volumet blir på inntil 923 liter.

Imove tar vare på bilen for deg

Når du abonnerer på en Škoda Citigo e IV gjennom imove, trenger du ikke tenke på ting som å få bilen på service. Vi fikser alt for deg.

Våre ansatte sørger for å få bilen til verkstedet og tilbake til deg. Når det er tid for å bytte til sommer- eller vinterdekk gjør vi dette for deg der det passer best, enten hjemme eller på arbeidsplassen din.

Alle abonnementer har ubegrenset kjørelengde og ingen bindingstid, slik at du enkelt kan avslutte det når du selv ønsker.

Det er også enkelt å bytte til en annen bil hvis dine behov endrer seg. Vi kan levere din nye bil på døren i løpet av få dager!

Skoda Citigo fjell mann lader elbil

I tillegg til at du slipper stresset med å selge bilen når du er ferdig med den får du følgende fordeler med et bilabonnement fra imove:

  • Du slipper ansvaret med å eiebilen
  • Du binder ingenkapital
  • Du har alltid tilgang på biler med den nyesteteknologien

– Vi gjør det så enkelt å ha bil at du kun trenger å huske hvor du parkerte bilen. Du kan være trygg på at bilen alltid er i topp stand.

Hva er imove?

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

urban skoda citigo par går forbi

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.