Dette er bilabonnement | imove

Dette er bilabonnement

0

10.05.22

Din bil – på abonnement

Det finnes flere måter å ha bil på: du kan kjøpe, lease, eller leie, og abonnement må ikke forveksles med bildelingstjenester.

For med et abonnement får du nemlig en bil som er din bil; som står parkert hos deg, som du har barnesetet i og som du smuler knekkebrød i om morgenen på vei til jobb.

Fast månedspris: en forutsigbar utgift

For med et abonnement kan du si opp bilen, og dermed også den månedlige kostnaden, når som helst – uten oppsigelsestid eller bindingstid.

I tillegg skiller bilabonnement seg fra kjøp og leasing ved at du ikke trenger å håndtere noe av det som går på service, vedlikehold og dekkskift på bilen: det ordner vi for deg, og det er inkludert i prisen.

Vi kommer heller ikke til å overraske deg med prispåslag når du leverer tilbake bilen: med tilbakeleveringsforsikringen vår er småskader dekket, og vi har fri kilometer, som betyr at du ikke får noen ekstra regning for overkjørte kilometer.

Bytt bil når behovene endrer seg

Som en smakfull gulrot får du dessuten tilgang på å bytte bil når du trenger det.

-Når du abonnerer på en tjeneste har du muligheten til å bytte bil etter behovet ditt. Om du får nytt barn, kjøper hytte, flytter inn i sentrum eller får andre nye behov, så trenger du ikke selge bilen eller leasing-kontrakten din. Du bare bytter bil.

Altså får du den samme forutsigbarheten og friheten som ved å eie bil, men du slipper å binde opp kapital og forplikte deg til en enkelt bil helt til du selger den.

Verdien av å ikke eie eller lease en stor bil hele året

- Vi opplever at flere har fått øynene opp for verdien av et fleksibelt bilabonnement.

Eksempelvis ser vi at en BMW iX kan kombineres med en mindre bil som BMW i3 eller Skoda Citigo. Det betyr at totalkostnaden blir vesentlig lavere enn å eie eller lease en stor bil hele året.

Noen ønsker kanskje å sykle på sommeren eller ta en pause fra bilen i ferien. Da kan man abonnere på en driftsikker elektrisk bil til en fast forutsigbar pris i de månedene du ønsker det.

Så har man også fordelen ved å ikke låse seg til en lang kontrakt, eller binde pengene sine opp i et billån.

Sier imoves Knut Øvernes, tidligere toppleder i Santander Consumer Bank.

Knut Øvernes, MD imove EV

Knut Øvernes, MD imove EV

Prøv ett nytt bilmerke!

Hørt mye spennende, men og skremmende om en eller annen fet bilmodell fra Kina? Kanskje det ikke gir helt mening å binde opp flere hundre tusen i kapital for å teste om det er bilen for deg; hva med å ha den på abonnement og vite at om det skjer noe med mekanikken eller teknikken i bilen, fikses det for deg, og passer den ikke til din livsstil, ja så kan du bytte den inn i en mer passende modell.

Slik skaffer du deg bilabonnement

imove sørger for en heldigital kundereise, som betyr at du ikke trenger å forlate denne nettsiden; du finner bil, registrerer deg og signerer fra sofaen hjemme:  

1. Gå inn her Legg inn ditt postnummer og se hvilke imove-biler som er tilgjengelige hos deg.

2. Velg bilen som passer deg best og tilpass slik du vil: ikke glem at du kan bytte bil hvis du vil

3. Registrer deg og signer med BankID

4. Svosj: din nye elbil leveres utenfor døra etter kort tid, og du kan hele tiden endre bilvalg, eller avslutte.


Relaterte artikler

Mor og barn sittende i bagasjeromsluken til en Skoda Enyaq

Forbrukerrådet kårer: De beste og dårligste bilabonnementene | imove

Ingen innskudd, all inclusive bilhold – inkludert forsikringer, service, hjulskift, valgfri abonnementsperiode og kanskje bil levert på døren. Kan man bedre bilhold ha?

Les mer

Hva er imove?

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert.
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

BMW ix40 imove bilabonnement

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.