BMW ix3 bilabonnement imove

Dette er bilabonnement | imove

Å abonnere på bil bygger på samme premiss som Netflix for film og serier, og Spotify for musikk: du får utlevert en bil og betaler en fast månedspris.

BMW ix3 bilabonnement imove

Din bil – på abonnement

Det finnes flere måter å ha bil på: du kan kjøpe, lease, eller leie, og abonnement må ikke forveksles med bildelingstjenester som:

For med et abonnement får du nemlig en bil som er din bil; som står parkert hos deg, som du har barnesetet i og som du smuler knekkebrød i om morgenen på vei til jobb.

Andre aktører som tilbyr bilabonnement i Norge nå er:

Fast månedspris: en forutsigbar utgift

For med et abonnement kan du si opp bilen, og dermed også den månedlige kostnaden, når som helst – uten oppsigelsestid eller bindingstid.

I tillegg skiller bilabonnement seg fra kjøp/leasing ved at du ikke trenger å håndtere noe av det som går på service, vedlikehold og dekkskift på bilen: det ordner vi for deg, og det er inkludert i prisen.

Vi kommer heller ikke til å overraske deg med prispåslag når du leverer tilbake bilen: med tilbakeleveringsforsikringen vår er småskader dekket, og vi har fri kilometer, som betyr at du ikke får noen ekstra regning for overkjørte kilometer.

Bytt bil når behovene endrer seg

Som en smakfull gulrot får du dessuten tilgang på å bytte bil når du trenger det.

Vi vet nemlig at mange husholdninger har to biler, fordi den lille bybilen de bruker til hverdags ikke holder når man skal på sommerferie, eller livssituasjonen endrer seg.

Derfor har våre abonnenter tilgang på en større bil med bedre plass og firehjulstrekk, til de månedene behovet er annerledes.

Altså får du den samme forutsigbarheten og friheten som ved å eie bil, men du slipper å binde opp kapital og forplikte deg til en enkelt bil helt til du selger den.

Prøv ett nytt bilmerke!

Hørt mye spennende, men og skremmende om en eller annen fet bilmodell fra Kina? Kanskje det ikke gir helt mening å binde opp flere hundre tusen i kapital for å teste om det er bilen for deg; hva med å ha den på abonnement og vite at om det skjer noe med mekanikken eller teknikken i bilen, fikses det for deg, og passer den ikke til din livsstil, ja så kan du bytte den inn i en mer passende modell.

Slik skaffer du deg bilabonnement

imove sørger for en heldigital kundereise, som betyr at du ikke trenger å forlate denne nettsiden; du finner bil, registrerer deg og signerer fra sofaen hjemme:  

1. Gå inn her Legg inn ditt postnummer og se hvilke imove-biler som er tilgjengelige hos deg.

2. Velg bilen som passer deg best og tilpass slik du vil: ikke glem at du kan bytte bil hvis du v

3. Registrer deg og signer med BankID

4. Svosj: din nye elbil leveres utenfor døra etter kort tid, og du kan hele tiden endre bilvalg, eller avbestille.


Hva er imove?

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert.
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

BMW ix40 imove bilabonnement