imove - norge

Det har aldri vært enklere å utforske Norge

Sånn føler norske influensere om å ha bilabonnement fra imove.

imove - norge

Nærmest over natta meldte sommeren sin ankomst, og sommerferien er bare noen uker unna! Mange nordmenn ser mot hjemme-sommer eller Norgestur, og uansett hvilken det blir får man gjerne et nytt eller annet behov for å komme seg rundt.

Sommeren er generelt en tid da det er digg med litt ekstra frihet: om man bare skal kjøre seg selv og venner til ulike badeplasser utenfor bygrensa, ut i marka eller på hyttetur, eller om man slår på stortromma og setter kursen mot andre siden av landet.

Andrea Sveinsdottir er en av de som har valgt å abonnere i stedet for å kjøpe, da hun så behov for bil for å utforske sin nye by, Oslo. Med en BMW i3 har Andrea en snerten bil som er perfekt til bykjøring i og rundt Oslo, men som også kan ta henne på lengre turer om hun skulle ønske.

- Det har aldri vært enklere å utforske Oslomarka. Det som er ekstra digg er at man kan kjøre så mye man vil med en bil fra imove, og hvis vi vil utforske mer av Norge eller ta oss en hyttetur har vi inkludert 10 dager oppgradering til hyttebil, skriver Andrea på Instagram.

xpeng Jørgen Aastrorp

Jørgen Aastorp abonnerer på en Xpeng G3 fra oss i imove

Og apropos hyttebil er Jørgen Aastorp strålende fornøyd med konseptet, og har selv liten bil til hverdags, og demonstrerer fordelen med å kunne benytte seg av en større bil når man skal ha med seg litt mer bagasje på en litt lengre tur.

Med en Xpeng G3  450 km rekkevidde kommer man seg langt før man må lade; perfekt for langhelger eller lengre ferieturer til flotte turområder rundt i landet uten at lading trenger å være en bekymring.

Du kan jo kjøre direkte til Preikestolen og la bilen lade imens du går den ikoniske turen, eller kanskje Trolltunga frister mer? Med et bilabonnement får du friheten i å “eie” bil uten å tenke på verditapet, dekkene, forsikring eller klimaavtrykket ditt.

Marcu Tannum Citigo

Er det noe jeg elsker er det å kjøre bil! Den friheten av å ha bil uten å måtte tenke på garanti, forsikring eller service er deilig! - Marcus Tannum.

Og en av de kanskje største fordelene hvis du tenker deg på langtur i sommer: Som eneste tilbyder gir imove ubegrenset kilometer inkludert i månedsprisen! Det nyter Marcus Tannum godt av i sommer.

- Det har aldri vært enklere å utforske Norge! Nå som jeg har imove kom jeg meg enkelt fra Oslo-Lillehammer! Det som er så utrolig deilig er at du kan kjøre så mye du vil uten å tenke på hvor mange km man kjører, sier Marcus på Instagram, som har valgt seg en praktisk SKODA CITGOe iv til sin livsstil.


Relaterte artikler

Hvorfor velge imove?

Hvorfor velge imove?

Folk spør hvorfor de skal ha bilabonnement fra imove. Det vil vi gjerne prøve å svare på, for det spørsmålet reiser flere interessante temaer.

Les mer
Elbil app imove

Planlegger du langtur med elbil i sommer?

Her er app-ene du trenger på turen! Er du allerede litt stresset for hvor og hvordan du skal lade på veien? Med de riktige appene i lomma kan du puste litt roligere og få en mer behagelig tur.

Les mer

imove

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
● Alle kunder får mulighet til å oppgradere til større «hyttebil» ti dager i året uten ekstra kostnad.
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

imove norge