Ski fjell familie på tur BMW ix3

Nå kan du også abonnere på rekkeviddevinneren BMW iX3 og BMW iX | imove

Nå kan du abonnere på rekkeviddevinneren BMW iX3 eller nye BMW iX.

Ski fjell familie på tur BMW ix3

PRESSEMELDING

Verden er i endring. Det gjelder også måten vi eier og bruker bil på. I fjor kjøpte morkonsernet til Bavaria, Hedin Autmotive, seg inn i det nytenkende mobilitetsselskapet imove for å møte det nye nytt atferds- og kjøpsmønsteret. Nå skal selskapet levere rekkeviddevinneren BMW iX3 og BMW iX til imove.

Imove har siden 2018 levert grønne og fleksible elbilabonement for privatpersoner. Tjenesten ble lansert i 2018, og i dag ruller flere enn 1 000 biler på imove sin plattform i Norge og Sverige.

Ambisjonen er å tilby en ny, enklere og mer bærekraftig måte å ha bil på. Abonnementet gir samme økonomiske forutsigbarhet som leasing, men med frihet til å bytte bil, og pause eller avslutte abonnementet når som helst – helt uten bindingstid. I prisen inngår alt fra forsikring og service til reparasjoner og dekkskift. Det gjør at man er fritatt fra bekymringer for uventede ekstrautgifter, og man slipper bilutgifter i perioder man ikke trenger den.

«Hyttebilen» gir økt fleksibilitet

BMW ix3

Som eneste leverandør tilbyr imove brukerne ubegrenset kilometer og 10 dager hyttebil når elbilens rekkevidde eller størrelse ikke strekker til. Det at man kan hente ut en «Hyttebil» som typisk er en stasjonsvogn eller større bil, gjør at flere klare seg med én bil i hverdagen.

- Vi mener abonnement er fremtidens måte å ha bil på. Akkurat som det var usannsynlig å ha tilgang på all verdens musikk før Spotify kom, eller underholdning før Netflix, er det fortsatt mange som ikke vet at man kan få tilgang til bil ved å abonnere på en digital tjeneste som imove, sier Kim Daniel Sand, salgssjef i imove.

Next level eierskap

- Kundeønsker og -preferanser endrer seg like fort som verden rundt oss, og vi opplever at trygghet i form av tilgang til egen bil er viktigere enn noensinne. Vi ser også endringer i bilbruk og preferanser i finansiering. Vår jobb er å sørge for at vi er relevante for kunden også i morgen, sier Hallvard Vikeså, administrerende direktør i Bavaria Norge.

Bavaria har levert BMW i3 til imove siden 2018. Nå skal selskapet levere BMW iX3 og BMW iX til den innovative leverandøren.

- Det har vært og er et utrolig spennende samarbeid for oss, og vi ser at det er et viktig tilskudd til kundeopplevelsen. Et abonnement på en liten og kostnadseffektiv BMW i3 med tilgang tilgang til en større SUV med xDrive ved behov har gjort overgangen til elbil enklere for mange. Konseptet er enkelt og transparent, sier salg- og markedsdirektør i Bavaria Norge, Morten Dahle.

Samarbeidet med imove er utrolig spennende for oss, og vi ser at det er et viktig tilskudd til kundeopplevelsen vi skal levere, sier salg- og markedsdirektør i Bavaria Norge, Morten Dahle.

Et helt nytt atferds- og kjøpemønster i emning

- Småbilene er “melk og brød” i imove. Vi opplever sterk vekst og kommer vi til å trenge tusenvis av småbiler neste år. Samtidig opplever vi sterk etterspørsel i premiumsegmentet. Dette er kunder som har behov for en større bil over tid og som ønsker seg et enklere bilhold i form av en tjeneste der alt inkludert. De ønsker ikke å forholde seg til dekkhotell, verditap, kapitalbinding og mangel på fleksibilitet. Derfor har vi nå bestilt et stort kvanta av rekkeviddevinneren BMW ix3 og BMW sitt nyeste tilskudd BMW iX.

Kundeglede

I følge tilbakemeldingsplattformen Trustpilot har imove Norges mest fornøyde bilabonnenementskunder.

imove trustpilot

- Vi har de siste tiden fått inn drøssevis av gode anmeldelser på Trustpilot. Å opprettholde kvalitet i en voldsom vekstfase er utfordrende, men tilbakemeldingene fra kundene tyder på at vi gjør veldig mye rett. I tillegg har andelen nordmenn som har kjennskap bilabonnement økt fra 4% til 25% på bare to år, noe som vitner om at det imove kaller next level ownership er i ferd med å etablere seg hos hvermannsen, avslutter Sand.

Relaterte artikler

Ski fjell familie på tur BMW ix3 Fully Charged

Vurderer du en elektrisk BMW? Se modelloversikten

Vurderer du en elektrisk BMW? Se en oversikt over de BMWs bilmodeller, utstyrspakker, batteripakker og forbruk for hver enkelt modell. Alt samlet på et sted.

Les mer

Hva er imove?

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Mann i BMW ix3 med Apple Carplay i bruk