Xpeng G3

Nye Xpeng G3: – Her får du mye elbil for pengene

Det er ingen hemmelighet at å kjøpe en godt utstyrt elbil fort kan koste deg over en halv million kroner. Men finnes det en elbil-løsning med den nyeste teknologien og innovative løsninger som ikke koster skjorta?

Xpeng G3 med bilabonnement fra imove er svaret.

Xpeng G3

Kinesisk utfordrer til Tesla

Kinesiske Xpeng lanserte G3 Smart SUV i 2020.

Det kinesiske bilmerket har satt seg som mål å utfordre alle de ledende bilmerkene, blant annet Tesla, med å lage elbiler som er avanserte, men også rimelige.

– Her får du mye elbil for pengene. Xpeng G3 er fullstappet med både en intelligent førerassistent, sensorer og kameraer, som gjør det enklere å kjøre og parkere.

– Dette er altså ingen lettvekter. Xpeng G3 er en innovativ og moderne elbil, som er kjempegøy å kjøre, sier Hans Kristian Aas, med-grunnlegger og daglig leder i imove.

Xpeng G3

Foto: Rune Bendiksen

Rekkevidden på bilen er på opptil 450 kilometer (WLTP), mer enn både Audi e-tron (446 km) og Mercedes-Benz EQC (417 km).

Xpengs operativsystem, Xmart OS, deg muligheten til å styre alle bilens funksjoner via den store berøringsskjermen og med stemmen.

Og prisen?

Å abonnere på en Xpengs G3 Smart SUV gjennom imove koster kun 8990 kroner i måneden - rimeligere enn både Tesla Model S og Mercedes-Benz EQC.

7 grunner til å abonnere på bil istedenfor å kjøpe

Få Xpeng G3 uten billån

imove er en den første bilabonnementstjenesten som tilbyr Xpeng G3 til sine kunder i Norge.

På kort tid har bilen blitt så populær at imove har sett seg nødt til å bestille flere for å møte etterspørselen.

– Vi merker at Xpeng G3 er en populær bil som mange ønsker å teste. At bilen er ny i markedet, kommer med mange spennende funksjoner og er kinesisk, er alle grunner til hvorfor bilen er populær, sier daglig leder Hans-Kristian Aas.

Xpeng G3

Foto: Rune Bendiksen

Bilabonnement er perfekt for deg som vil teste den spennende elbilnyheten uten å måtte binde opp kapital i et lån eller en lang leasingavtale.

Til en fast månedspris får du den elektriske bilen levert hjem på døren. Du kan starte, pause og avslutte abonnementet når du vil – uten bindingstid.

Bilabonnement fra imove inkluderer alt du trenger av garanti, service, dekk, ubegrenset kjørelengde og forsikring. Det eneste du betaler i tillegg er utgifter til strøm, parkering og bompenger.

Forskjellene mellom bilabonnement og leasing - forklart

– Xpeng G3 er den perfekte familiebilen

Med sine fem seter har Xpeng G3 plass til hele familien.

Bagasjerommet er på romslige 380 liter, og kan utvides til 760 liter med nedslåtte bakseter. Det gir plass til både barnevogner, teddybjørner, bæreposer og bagasje.

– Xpeng G3 er den perfekte familiebilen. Med god plass til alle, seter som lett kan rengjøres, innebygd WiFi og et stort panoramavindu, kan hele familien være med på tur, sier Hans-Kristian Aas i imove med et smil.

Xpeng G3

Foto: Rune Bendiksen

Med en rekkevidde på opptil 450 kilometer (WLTP) på én lading behøver du heller ikke å bekymre deg for rekkeviddeangsten.

Den avanserte kjøreassistenten Xpilot 2.5, hjelper deg med å oppdage og unngå farlige situasjoner, enten du kjører i trange parkeringshus eller på landeveien.

Skal du på hytta i påsken, eller skiturer i marka, kan skiboks eller skistativ lett monteres på taket.

Slik kan du teste ut Xpeng G3 med bilabonnement fra imove.

Relaterte artikler

Hvorfor velge bilabonnement

7 grunner til å abonnere på bil istedenfor å kjøpe


Er du lei av å betale dyrt for en bil som står i garasjen mesteparten av året? Da er bilabonnement fra imove den perfekte løsningen for deg.

Les mer
VW ID:3

Forskjellene mellom bilabonnement og leasing - forklart

Mange har hørt om leasing, men få vet hva det innebærer. Hva er så egentlig forskjellen på leasing og bilabonnement?

Les mer

imove

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Xpeng G3