Skoda Enyaq, bilabonnement, kortidleasing, leasing

Nå trenger du aldri ergre deg over uventede verkstedregninger igjen

Den faste månedsprisen inkluderer alt du trenger av garanti, service, dekk, ubegrenset kjørelengde og forsikring. Det eneste du betaler for er strøm, parkering og bompenger.

Skoda Enyaq, bilabonnement, kortidleasing, leasing

Varsellysene begynner å blinke. Røyk siver opp av panseret foran på bilen. Frontlyktene har sluttet å fungere. Motoren vil ikke starte.

Høres noen av disse situasjonene kjent ut?

De fleste har opplevd lignende situasjoner, og de fleste har sittet igjen med en dyr verkstedsregning de ikke var forberedt på i etterkant.

Hvordan kan du hindre at noe sånt skjer igjen?

Bilabonnement er svaret.

Slik fungerer bilabonnement fra imove

Et bilabonnement fra imove lar deg enkelt og fleksibelt velge den miljøvennlige bilen som passer best for deg og dine behov når du trenger den.

Til en fast månedspris får du en elektrisk bil levert hjem på døren, og du kan bruke den som din egen – så lenge du vil.

– Dette er en trend som har blitt mer og mer populær ute i verden. Vi er stolte av å være en pioner innenfor bilabonnement i Norge, sier Hans Kristian Aas, med-grunnlegger og daglig leder i imove.

Den faste månedsprisen inkluderer alt du trenger av garanti, service, dekk, ubegrenset kjørelengde og forsikring. Det eneste du betaler for er strøm, parkering og bompenger.

– Målet vårt er å gjøre det så enkelt å ha bil at du kun trenger å huske hvor du har nøkkelen. Du skal være trygg på at bilen alltid er i topp stand, sier Aas.

Les mer: Et bilabonnement uten bindingstid

Forutsigbare bilkostnader året rundt

Det er ingen hemmelighet at et verkstedbesøk fort kan bli dyrt. I tillegg til høye timepriser, har prisene på bildeler skutt i været. Bare en enkel støtfanger i plast kan koste 15.000 kroner å bytte ut.

Med bilabonnement fra imove er derfor alt tilrettelagt, slik at du kan være trygg på at bilen alltid fungerer optimalt - til en fast månedspris.

Fordeler med bilabonnement

  • Du slipper ansvaret med å eie bilen
  • Du trenger ikke tenke på uforutsette utgifter
  • Du slipper stresset med å selge bilen når du er ferdig med den
  • Du trenger ikke binde opp kapital i forbindelse med bilkjøp
  • Du unngår å tenke på verditapet på bilen
  • Si farvel til dyre verkstedregninger - du betaler kun en fast sum i måneden

Bilabonnement kan skrus av og på, slik at du kun betaler i de periodene du har behov for bil. Du kan starte, pause og avslutte abonnementet når du vil, uten bindingstid.

– Å abonnere på bil vil gi deg den samme friheten som å eie bil, men du har full fleksibilitet til å avslutte når som helst, sier Hans Kristian Aas i imove.

Alle kunder kan som en del av avtalen også bytte kostnadsfritt til en større bil ti dager i året - ideelt hvis du ønsker å ta med familien på en bilferie!

Les mer: Hyttebilen, et supplement til elbilen

Alltid hjelp i nærheten

Skulle noe uventet skje med bilen er du i trygge hender med en abonnementsavtale.

Når du trenger hjelp, henter imove sine dedikerte medarbeidere bilen der det passer deg, og leverer den tilbake i tipp topp stand.

Hjelpen gjelder også for dekkskifte.

– Vi oppbevarer dekkene på vårt dekkhotell, slik at du slipper å rydde plass i garasjen. Når det er tid for å bytte kommer vi og bytter dekk enten hjemme eller på arbeidsplassen din – uten at det koster deg en krone ekstra, forteller Hans Kristian Aas.

Les mer: Vi kommer hjem til deg og monterer vinterhjul!

Er du klar for å aldri ergre deg over uventede verkstedregninger igjen? Sjekk ut bilabonnement fra imove.