Mann lader Xpeng G3 hjemme

For Stig er imove det perfekte alternativ for "firmabil"

I stedet for å binde opp masse kapital og låne seg opp store summer, kan man heller ha en løpende avtale der man kan si opp når man vil – det er helt perfekt.

Mann lader Xpeng G3 hjemme

Hva trenger du bil til i hverdagen?

I all hovedsak er det å kjøre til og fra jobb. Jeg jobber som oppsøkende selger, så utenfor Korona er jeg mye ute på kundebesøk og bruker derfor også bilen mye.

Hvordan har bilholdet vært før?

Jeg har eid bil før, og det er litt sånn at plutselig kommer det for eksempel en verkstedregning, eller du må inn og sjekke og endre forsikringen for å få bedre vilkår. Det er generelt mye å tenke på når du eier bil selv.

Og bilkostnadene er de samme når du abonnerer – uansett – mens hvis du eier bil vil det kunne være store forskjeller i bilkostnaden fra måned til måned; om du er uheldig eller om noen kjører borti deg, blir det fort dyrt de månedene det må gjøres noe med bilen. Ikke minst er det tidkrevende. Skjer det noe med imove-bilen kan du bare levere den inn og få en annen bil mens du venter – da trenger du ikke tenke på noe av det.

Hva er din imove story; Hvordan ble du abonnent?

Jeg ble abonnent gjennom selskapet jeg driver sammen med en partner; vi var nystartet og selv om kredittscore-en vår var god og alt sånn, hadde vi ikke nok likviditet til å kunne finansiere å kjøpe en bil. Da var imove et godt alternativ.

Jeg og forretningspartneren min har drevet selskap sammen siden 2014, og har også tidligere leid bilder heller enn å eie, også før imove kom på banen. For før dette igjen pleide vi å eie bilene, og det å kunne slippe å binde opp masse kapital og låne seg opp store summer - at man heller kan ha en løpende avtale der man kan si opp når man vil - er helt perfekt. For eksempel pleide vi å abonnere på en e-Golf, men da XPeng ble tilgjengelig for bare 2000kr mer i måneden – og vi kunne få tre ganger så lang rekkevidde og dobbelt så mye plass - så var ikke det et vanskelig valg å ta!

7 grunner til å abonnere på bil istedenfor å kjøpe

Hvordan liker du XPeng-en?

Det er alltid spennende å prøve en ny bil! På mange måter får du en følelse av å sitte i en mye dyrere bil enn det du gjør: Du merker at det er høy kvalitet, interiøret er fint, og sønnen min syns den er spesielt veldig kul med panoramatak. Mormoren min kalte den også et romskip, noe jeg er tilbøyelig til å være enig med henne i.

kvinne bruker infotainment skjerm på Xpeng G3

kvinne bruker infotainment skjerm på Xpeng G3

Det er også interessant at siden vi fikk denne bilen i desember, har jeg ikke sett en eneste på veiene i Bergen, og jeg er mye ute og kjører, så det er litt også litt kult og fascinerende.

Hva er det beste ved bilabonnement?

Det beste er forutsigbarheten, og ikke minst friheten: den friheten du har i å kunne bytte bil eller avslutte når som helst.

For hvis du har lyst å bytte bil og du eier den selv vil du enten få lav innbytteverdi, eller så må du bruke fryktelig mye tid og energi på å selge den på FINN. Med imove kan du bare oppgradere til en finere bil og så lider du ikke noe verditap av den grunn.

Kommer du til å eie bil i fremtiden?

Sånn som ting er nå så tror jeg ikke det, nei.

Det er jo også interessant at det stadig er flere som følger i imove sine fotspor nå; at det dukker flere aktører og blir flere alternativer å velge i, tror jeg kommer til å gjøre at bare flere og flere folk kommer til å abonnere på bil i stedet for å eie i tiden fremover.

Finn din egen bil her.

Relaterte artikler

Hvorfor velge bilabonnement

7 grunner til å abonnere på bil istedenfor å kjøpe


Er du lei av å betale dyrt for en bil som står i garasjen mesteparten av året? Da er bilabonnement fra imove den perfekte løsningen for deg.

Les mer
Xpeng G3

Nye Xpeng G3: – Her får du mye elbil for pengene

Det er ingen hemmelighet at å kjøpe en godt utstyrt elbil fort kan koste deg over en halv million kroner. Men finnes det en elbil-løsning med den nyeste teknologien og innovative løsninger som ikke koster skjorta?

Xpeng G3 med bilabonnement fra imove er svaret.

Les mer

imove

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Xpeng G3