imove bilabonnement sommer

Fleksibiliteten gjorde det til et enkelt valg

Flere og flere oppdager bilabonnement, og finner ut at dette er den optimale måten for dem å ha bil. Blant disse finner vi Petter og Sondre. 28-åringene hadde fra før en eldre, bensindrevet Toyota, men da de skulle ha en bil til falt valget på en elbil fra imove.

imove bilabonnement sommer

Petter og Sondre har imove-abonnement:

Flere og flere oppdager bilabonnement, og finner ut at dette er den optimale måten for dem å ha bil. Blant disse finner vi Petter og Sondre. 28-åringene hadde fra før en eldre, bensindrevet Toyota, men da de skulle ha en bil til falt valget på en elbil fra imove.

Nissan Leafen vi har fra imove brukes hver dag, enten det er pendling til og fra jobb, eller korte turer i nærområdet. Den har blitt vår hovedbil, forteller Petter.

Parets første imove-bil var en Volkswagen ID.3, men de byttet til en Leaf etter bare to måneder.

Denne har vi hatt siden. I starten trengte vi større batteripakke, men dette behovet endret seg, og vi kunne derfor bytte til en bil som var noe rimeligere. Dette viser tydelig fordelene med imove. Vi kan ha akkurat den bilen vi trenger, når vi trenger den, sier Petter.

Han trekker også fram fleksibiliteten ved et bilabonnement.

Fleksibiliteten gjorde imove til et enkelt valg. Vi har ikke vært helt sikre på hvor lenge vi kommer til å ha behov for bil, og muligheten til å kunne si opp abonnementet når vi skulle ønske det, passer oss helt supert.

I tillegg til dette unngår vi verditap ved kjøp av bil, og også andre kostnader knyttet til bilhold, som dekk og service. At vi i tillegg har mulighet til å bytte bil om vi skulle trenge større batteripakke, hengerfeste eller har behov for en SUV, passer oss ypperlig, fortsetter han.

Med et bilabonnement fra imove kan paret bruke bilen så lenge de vil, mot en fast månedspris. Prisen inkluderer garanti, service, dekk, ubegrenset kjørelengde og forsikring. Det eneste de må betale for i tillegg er strøm, parkering og bompenger.

Abonnementet kan enkelt startes, pauses og avsluttes når de selv ønsker. Petter har ingen betenkeligheter med å anbefale imove til andre.

Vi anbefaler imove til alle som ønsker en bil der alle kostnader er inkludert, og et enklest mulig bilhold, enten det er på kort eller lang sikt, avslutter han.

Relaterte artikler

BMW ix lofoten ferie

Slik får du de nyeste elbilene uten lang ventetid

– Hos oss skal det være enkelt å få oppfylt drømmen om ny bil når du ønsker det, sier daglig leder i imove, Hans Kristian Aas.

Les mer
Mann sittende i bagasjeluken på en elbil ved sjøen

Fordelene med å abonnere på bli istedenfor leasing eller kjøp av bil | bilabonnement imove

Nedenfor ser du et lite utdrag av alt som kommer med det å abonnere på en bil fra imove

Les mer
BMW ix40 bilabonnement imove

Unngå lange leveringstider ved kjøp av ny bil

Lang ventetid på mange biler – hos imove får du ny bil på et par dager!

Les mer

Hva er imove?

● Kåret av Forbrukerrådet og VG til det mest forbrukervennlige bilabonnementet
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert.
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Skoda Enyaq imove bilabonnement