Jarl Heggem i bil fra imove

Slik skaffet Jarl (25) seg egen bil uten billån

Vil du eie egen bil må du som oftest ta opp et dyrt billån. Det kan by på utfordringer for mange unge i etableringsfasen. Med bilabonnement fra imove, kan du heldigvis skaffe deg egen bil – uten å binde opp kapital. Du betaler kun en fast månedlig pris i abonnementsperioden, som kan sies opp når som helst.

Jarl Heggem i bil fra imove

Har egen bil uten billån

Jarl Heggem (25) fra Stavanger, som jobber som forretningsutvikler hos imove, har aldri angret på at han valgte å abonnere på bil fremfor å kjøpe sin egen.

Da den nyutdanna forretningsutvikleren flyttet til Oslo for et år siden, tømte han sparekassen for å kjøpe sin første bolig:

– Med pengene bundet opp i leilighet, har jeg ikke råd til å kjøpe egen bil. Bilabonnement fra imove gir meg likevel muligheten til å ha bilen jeg har behov for, uten at jeg trenger å binde noe kapital, sier han.

Se oversikten over alle imove sine biler her

Ubegrenset kjørelengde og null bindingstid

Bilabonnementet fra imove er både enkelt og fleksibelt. Til en fast månedspris får du tilgang på en egen elektrisk bil, som du kan bruke som din egen – så lenge du vil.

– Med fastpris på bilabonnementet har jeg full kontroll over bilutgiftene mine. Det eneste jeg betaler i tillegg er er strøm, parkering og bompenger. Det er både veldig oversiktlig og veldig enkelt, sier Jarl.

Inkludert i abonnementet er alt du trenger av garanti, service, forsikring og ubegrenset kjørelengde. En egen hyttebil er også inkludert i ti dager hvert år – perfekt for lengre bilturer!

Jarl Heggem foran bil fra imove

Med fastpris på bilabonnementet har jeg full kontroll på utgiftene mine, sier Jarl Heggem. Foto: Marius Svendsen.

Bilabonnementet kan du enkelt enkelt starte, pause eller avslutte når du selv ønsker, uten bindingstid.​

– Hvis du kjøper en bil må du betale for den selv om den står stille i perioder. Jeg kan enkelt pause abonnementet hvis jeg for eksempel skal på ferie et par uker. Det gjør det lett å ha full kontroll på bilkostnadene, sier Jarl.

Når det er tid for å bytte til sommer- eller vinterdekk, sørger imove for å gjøre det, der det passer deg best. De andre dekkene oppbevarer imove på sitt dekkhotell, slik at du sparer plass i garasjen.

Fordeler med bilabonnement

Du slipper ansvaret med å eie bilen

Du trenger ikke tenke på uforutsette utgifter

Du slipper stresset med å selge bilen når du er ferdig med den

Du trenger ikke binde opp kapital i forbindelse med bilkjøp

Du unngår å tenke på verditapet på bilen

Si farvel til dyre verkstedregninger - du betaler kun en fast sum i måneden

Bytt bil når du vil

Med et billån kan det være vanskelig å bytte bil så ofte som du ønsker. imove har gjort det svært enkelt å bytte bil hvis du har lyst på en forandring, eller dine behov endrer seg.

Det er bare å bytte bil på imove sine nettsider – så leverer imove den nye bilen på døren og henter den gamle!

imove er også tidlig ute, dersom noen uventede problemer skulle oppstå med bilen.

Jarl sier det gir en ekstra trygghet, fordi han personlig har lite erfaring med reparasjon av bil:

– Når du selv kan lite om bil, så er det helt nydelig å ha hjelp fra dyktige fagfolk lett tilgjengelig. Uansett hva problemet er, så vet jeg at jeg ikke trenger å gå lenge uten bil.

– Min bror eier for eksempel en gammel Volvo V70. Den fikk han problemer med for to uker siden, og den har stått på verksted siden. Hadde dette vært en imove-bil, så hadde han fått en ventebil mens Volvo-en sto på verksted. Det er en stor fordel med å abonnere fremfor å eie, legger Jarl til.

Nysgjerrig på hvordan bilabonnement fra imove fungerer? Les mer om bilabonnement fra imove.

imove

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Xpeng G3