Leasing | Bilabonnement

0

Full kaskoforsikring

Ingen innskudd

Ingen bindningstid

Alt inkludert, til en fast månedspris

Full kaskoforsikring inkludert. Alle med førerkort kan kjøre bilen, uten ekstra kostnad.

Ingen innskudd eller oppstartskostnader

Lite eller ingen bindningstid. Avslutt abonnementet når du vil.

Ingen kilometerbegrensning. Kjør så mye du vil per måned

Dekkskift og dekkhotell er inkludert. Vi kommer hjem til deg og skifter.

Service er inkludert

Unik tilbakeleveringsforsikring sikrer deg mot påkost ved innlevering

imove blir ofte sammenlignet med Spotify for musikk eller Netflix for film

imove blir ofte sammenlignet med Spotify for musikk eller Netflix for film. Vi tilbyr fleksibelt elbilabonnement og håndterer alt det praktiske for deg. Hos imove abonnererer du på på elbil, uten bindingstid, uten startleie. Vi eier bilen, du abonnerer på den. Det er dermed veldig enkelt; du betaler kun for perioden du abonnerer.

Tradisjonell leasing baserer seg på prinsippet hvor bilforhandleren selger bilen til leasingselskapet i 36 eller 48 mnd. Etter endt periode er forhandleren forpliktet til å kjøpe bilen tilbake fra leasingselskapet, til et forhåndsavtalt beløp. Å sette en kjøpesum 3-4 år fram i tid er ikke enkelt. Dette innebærer nødvendigvis en stor risiko for forhandleren. Og denne risikoen skal forhandleren ha godt betalt for. Å komme seg ut av en leasingavtale midt i avtaleperioden er også både kostbart og i mange tilfeller nesten umulig. For ikke å snakke om regningen som venter dersom du er uheldig og leverer tilbake bilen med skader utover normal slitasje. En tradisjonell leasing har kilometerbegrensning på 10.000/15.000 km pr år.

Hos oss kan du når som helst si opp abonnementet eller velge deg en annen bil. Vi vet at bilen du trenger i dag ikke nødvendigvis er bilen du trenger neste år. Eller kanskje heller ikke neste måned. Om behovet ditt endres, kan du når som helst bytte til en annen bil, pause eller avslutte abonnementet ditt i perioden bilbehovet er annerledes. Når du ikke trenger bil, vil sykle eller reise kollektivt, kan du pause eller ganske enkelt avslutte abonnementet.

Sammenligning av pris

Skal du sammenligne våre priser med f.eks leasing må du derfor huske å dele startleien på antallet måneder, og legge dette til månedsbeløpet. I de fleste leasingannonser står det oppført et kredittkjøpsbeløp. Ved å dele dette på bindingstiden (36 eller 48 mnd) får du faktisk månedsbeløp.

Et leasingtilbud på 36 måneder og kr 2900 pr mnd, med 70.000 i startleie og 5500 i etablering har en totalpris på 179900. Dette tilsvarer 4997,- pr mnd. Dette forutsetter at du ikke kjører lenger enn avtalt kjørelengde (typisk 10.000 km per år)

Med andre ord: Et bilabonnement fra imove er den enkleste måten å ha bil på.

Bilabonnementet gir deg samme friheten som å eie bil, men full fleksibilitet til å bytte, pause eller avslutte når som helst. Vi håndterer alt det praktiske for deg, og du slipper verditapet og overraskende utgifter! Vi er opptatt av å tilby rett bil til rett tid. Verden rundt oss og behovene våre endres raskt, bilen man trenger i dag er ikke nødvendigvis bilen man trenger om 3, 6 eller 12 mnd. Derfor ønsker vi å gjøre bytte av bil til en positiv opplevelse!

Leasing

Startleie/forskudd

10-20%

Ingen innskud

Service og vedlikehold

Forsikring

Trafikkavgift

Dekk

Dekkhotell

Dekkskift

Verditap

Inkludert

Kjørelengde

1250 km/mnd

Fri kilometer

Bindingstid

36-48 mnd

Ingen bindingstid

Ønsker du å bli kontaktet for et tilbud til din bedrift?

Legg igjen dine kontaktdetaljer så kontakter vi deg

Tilbake

Hva er inkludert?

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.