Skoda Citigo e IV i bymiljø

- Denne nyheten er perfekt for alle som trenger en kompakt og smidig elbil

Škoda Citigo e IV har raskt blitt så populær blant imoves kunder, at vi nå utvider antallet eksemplarer vi tilbyr av modellen.

Skoda Citigo e IV i bymiljø

Bilen kombinerer gode kjøreegenskaper og solid rekkevidde med en design som gjør at bilen føles mye større på innsiden enn utsiden. Resultatet er en drøm for alle som trenger en kompakt, smidig, miljøvennlig og kostnadseffektiv bil, som er ideell for bykjøring.

Vårt fleksible bilabonnement lar deg bruke bilen så lenge du vil, mot en fast månedspris som inkluderer garanti, service, dekk, ubegrenset kjørelengde og forsikring .

Alle kunder får også mulighet til bytte gratis til en større «hyttebil» i 10 dager hvert år.

- Bytt til større bil når du skal på langtur med vennene dine

Sjekk pris og tilgjengelighet på Škoda Citigo e IV fra imove!

Med-grunnlegger og daglig leder i imove, Hans Kristian Aas, sier muligheten for å bytte til en større «hyttebil» har blitt spesielt godt tatt imot blant mange unge bilførere i byer, som ikke trenger en stor bil hver dag.

- Et bilabonnement med Škoda Citigo e IV gir deg en smidig og grønn bybil i hverdagen, og tilgang på hyttebil de gangene de trenger noe større. Dermed er det enkelt å få plass til vennegjengen hvis du vil ta dem med deg på en spontan langtur.

- I tillegg til de mange unge i byen som kun trenger en kompakt bil til daglig bruk, opplever vi også at mange familier ser på dette som en perfekt bil nummer to. Vi tror derfor at de neste bilene også vil bli revet bort, så fort de blir tilgjengelige, sier han.

Mann og kvinne går mot Skoda Citigo e IV bil

Et bilabonnement med Škoda Citigo e IV gir deg en smidig og grønn bybil i hverdagen, og tilgang på hyttebil de gangene de trenger noe større.

God rekkevidde og bagasjeplass

Skoda CITIGO e IV er kjent for sin enkle manøvrering og er derfor perfekt for kjøring i trange bygater. Med en rekkevidde på opptil 260 km kommer du deg enkelt dit du skal, enten det er til og fra jobb, trening eller shopping.

Trenger du ekstra bagasjeplass, kan du felle ned baksetene, slik at volumet blir på inntil 923 liter.

imove

 • Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
 • Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
 • Alle kunder får mulighet til å oppgradere til større “hyttebil” ti dager i året uten ekstra kostnad.
 • Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Her kan du lese mer om hvordan du kan få en mer fleksibel bilhverdag.

Sikkerhet i høysetet

Škoda Citigo e IV er også spekket med detaljer som reduserer risikoen for trafikkulykker.

Kollisjonsputer foran og på siden gir god beskyttelse både for sjåfør og passasjer. Kollisjonsputen foran på passasjersiden kan deaktiveres hvis et barnesete skal monteres i forsetet.

Når du kjører raskere enn 60 km/t hjelper en assistent deg med å holde bilen i riktig kjørefelt. Systemet vises i kjørecomputeren.

Bilen har også mulighet for å bli levert med parkeringssensor bak. Da vil du bli varslet ved hjelp av lyd eller en advarsel på skjerm om det er hindringer bak bilen.

Sjekk her hvor raskt du kan få Škoda Citigo e IV levert på døren fra imove!

Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer blant annet:

 • Elektronisk differensialbrems
 • ABS Motorbremsregulering
 • Antispinnregulering
 • ISOFIX- og Top Tether-festepunkter for å feste barneseter på de ytre sitteplassene i baksetet.
 • Dynamiske bremselys
 • Dekktrykkontroll

Kvinne foran bilen Škoda Citigo e IV

Škoda Citigo e IV er også spekket med detaljer som reduserer risikoen for trafikkulykker.

Imove tar vare på bilen for deg

Når du abonnerer på en Škoda Citigo e IV gjennom imove, trenger du ikke lenge tenke på ting som å få bilen på service. Vi fikser alt for deg.

Våre ansatte sørger for å få bilen til verkstedet og tilbake til deg. Når det er tid for å bytte til sommer- eller vinterdekk gjør vi dette for deg der det passer best, enten hjemme eller på arbeidsplassen din.

Alle abonnementer har ubegrenset kjørelengde og ingen bindingstid, slik at du enkelt kan avslutte det når du selv ønsker.

Det er også enkelt å bytte til en annen bil hvis dine behov endrer seg. Vi leverer din nye bil på døren i løpet av få dager!

I tillegg til at du slipper stresset med å selge bilen når du er ferdig med den får du følgende fordeler med et bilabonnement fra imove:

 • Du slipper ansvaret med å eie bilen
 • Du binder ingen kapital
 • Du har alltid tilgang på biler med den nyeste teknologien

– Vi gjør det så enkelt å ha bil at du kun trenger å huske hvor du har nøkkelen. Du kan være trygg på at bilen alltid er i topp stand.

- Et bilabonnement med Škoda Citigo e IV er perfekt for alle som trenger en kompakt og lettkjørt bil for å få dem fra A til B, uten at de trenger på alle de praktiske detaljene som følger med å eie en bil, sier med-grunnlegger og daglig lederi imove, Hans Kristian Aas.

Les mer om fleksible bilabonnement fra imove.

imove

● Tilbyr miljøvennlig bilabonnement uten bindingstid
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Škoda Citigo e IV