Bind deg til imove – spar penger!

Bind deg til imove – spar penger!

0

av Kim Daniel Sand Bagstevold den 13.09.22

Sist oppdatert 02.11.22 12:16

Nå tilbyr vi muligheten til å binde deg til utvalgte biler for en periode på seks eller tolv måneder. Til gjengjeld får du en billigere månedspris.

Nå er du kanskje redd for at du velger å abonnere på en bil for så å oppdage at dette ikke var bilen for deg, men frykt ikke – hos oss kan du nemlig bytte bil selv om du har bundet deg. Du binder deg til tjeneste, ikke bilen, og står fritt til å bytte bil etter at du har hatt abonnement en måned. Altså akkurat som et vanlig imove-abonnement.

Gunnar Birkenfeldt imove bilabonnement

Kunden har samme fleksibilitet som ved et vanlig imove-abonnement, men binder seg til tjenesten for en gitt periode. Velger man å bytte bil midt en periode trekkes summen man allerede har betalt fra, slik at kunden kun betaler mellomlegget ved byttedagen, sier Gunnar Birkenfeldt i imove.

Velger du å kansellere abonnementet helt, samtidig som du har binding, må du betale et bruddgebyr på 1.500 kroner pluss to måneders leie etter at bilen er levert inn. Kansellering må gjøres på Minside senest sju dager før bindingstiden utløper. Hvis ikke går abonnementet over til å bli et vanlig abonnement, som løper fram til du kansellerer abonnementet.

Alle abonnement hos imove inkluderer garanti, service, dekk, ubegrenset kjørelengde og forsikring. Det eneste de må betale for i tillegg er strøm, parkering og bompenger.
Abonnementet kan enkelt startes, pauses og avsluttes når de selv ønsker.

Hva er imove?

● Kåret av Forbrukerrådet og VG til det mest forbrukervennlige bilabonnementet
● Garanti, vedlikehold, dekk, hjulskift og forsikring er inkludert.
● Norges mest fornøyde bilabonnementskunder på Trustpilot

Skoda Enyaq imove bilabonnement

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.