Hva menes med "hyttebil"?

Elbil til hverdags og en større bil når du trenger det, er kjerneverdien i vårt bilabonnement. Som imove kunde har du full garasje, uten å eie en eneste bil!

Etter huset er bilen den nest dyreste kapitalvaren vi kjøper. Men i gjennomsnitt står den ubenyttet 96% av tiden. Noe som isolert sett ikke er en god investering.

Vi nordmenn er spesielle: Vi elsker å kjøre til fjellet i helgene. Det er nettopp dette som utgjør en av de største grunnene til at SUV og stasjonsvognen er så populære i Norge. Problemet derimot er at selve behovet for de store bilene nettopp oppstår i helger og høytider, mens de resten av tiden står i ro. Tradisjonelt har nordmenn derfor endt opp med å kjøpe en bil som dekker alle behov - også ytterlighetene.

Vår tanke er at din hverdagsbil, den elektriske bilen du bruker til hverdags, løser de majoriteten av dine transportbehov i løpet av uken. Til de øvrige behovene, de som du kun har av og til, har du en annen.

For når for helgen kommer, eller påskeferien, reiser vi nordmenn gjerne til hytta, eller på langtur, og i den anledning trenger man gjerne en større bil. Med bilabonnement hos imove, har du i slike tilfeller tilgang på en midlertidig bil nummer to; en stasjonsvogn, SUV eller en bil som bedre tjener dette behovet. Dette er typisk en større bil med lastekapasitet eller tilhengerfeste, gjerne med større bagasjerom og firehjulstrekk. Det er denne bilen vi kaller "hyttebilen".